Omgeving


Gelegen in de gemeente Langedijk, ook wel de groene achtertuin van de Randstad genoemd, verrijst een nieuwe woonwijk: Lanthuijsen. Met een overdaad aan flora en fauna, kilometers vaarplezier door het Rijk der duizend eilanden en vele hectaren groen in het recreatiegebied Geestmerambacht is Langedijk een waar paradijs in Noord-Holland.


Lanthuijsen bevindt zich op een steenworp afstand van het vernieuwde Winkelcentrum Broekerveiling, scholen en andere voorzieningen zoals een gezondheidscentrum en kinderdagverblijf. En ook de stedelijke gezelligheid is vlakbij: de schitterende binnenstad van Alkmaar ligt bijna om de hoek.


Tevens is Lanthuijsen uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer is met de busverbindingen goed geregeld. Je bent dan ook snel bij het NS-station van Alkmaar en ook het NS-station van Heerhugowaard is dichtbij. Autorijders zijn slechts een paar autominuten verwijderd van de N245 en je bent dan ook zo op de A9.

Hotspots

Lanthuijsen is gelegen in de Noord-Hollandse gemeente Langedijk. Deze prachtige gemeente staat bekend om haar cultuurhistorische, agrarische en waterrijke omgeving. In de zes dorpen die de gemeente rijk is zijn diverse eigentijdse hotspots te vinden. Waarom is Lanthuijsen zo plezierig? We geven een indruk tijdens onze virtuele tocht langs Langedijk en omgeving!