Badkamer
en keuken

Keuken

De keuken is het hart van je huis. De plek waar gekookt wordt en waar je samen komt. Een belangrijke plek. Maar hoe ziet jouw ideale keuken eruit? Mogelijkheden genoeg. In samenwerking met Total Home Concepts hebben wij voor de twee-onder-een kapwoning alvast een schets gemaakt. Klik op de onderstaande button om de schets te bekijken.

Badkamer

Voor het Project Lanthuijsen heeft Heddes Bouw & Ontwikkeling Installatiebedrijf T.Breman benaderd om de W-installaties (stadsverwarming, mechanische ventilatie en riolering) van zowel de eengezinswoningen- als de twee-onder-een kapwoningen te realiseren.


Installatiebedrijf T.Breman is in het bezit van een eigen showroom, zodat u als kopers op de juiste manier wordt geholpen bij de aansturing van de te maken keuze van het sanitair. U moet dan denken aan de keuze van bijvoorbeeld toilet, fontein en/of wastafel en de daarbij behorende onderdelen van kraan/spiegel tot aan de keuze van tegels. Als de keuze eenmaal bepaald is, wordt er een toilet- en/of badkamertekening gerealiseerd.